22 Nisan 2012 Pazar

MODA
Moda hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Ben de size moda ile ilgili bilgi vermeye çalışacağım bugün. Trend modellerden bahsedeceğim.Herkes platform topuklu sever diye düşünüyorum. Ama ne yazık ki platformların modası geçti. Bu sene ince topuk ve sivri burun moda. Siz de benim gibi her gördüğü topuklu ya içi giden birisi iseniz aşağıdaki fotoğraflara bir göz atın.

 Biliyorum, biliyorum bu yaşta gereğinden fazla merakım var ama boş verin çünkü bu konuşma çok kızsal oldu.Biraz da erkeklerin modasına geçelim.


 Gömleğin içine T-shirt giyinip gömleğin bütün düğmelerini açık bırakmak bu sene çok moda.Dikkat ettiniz mi?Filmler erkek şarkıcılar sahneye çıkarken bile böle giyiniyorlar.


Ve bu tavsiyem hem erkeklerin hem de kızların uygulayabileceği bir püf nokta.Yelek giyinin.Her şeyin üstüne yelek giyinebilirsiniz.Bu sizi spor bir hava katar.Erkekler ceket giyinip kollarını yukarıya doğru çekebilir ya da kravatı biraz bol bırakıp takabilirler.
Eğer tavsiyelerimi beğendiyseniz lütfen bu sayfayı paylaşın.
HOŞÇAKALIN... 
                                                                                                                                     Başak 

2 yorum:

  1. kesinlikle söylediklerin doğru.özlelliklede yelek:))bende yelek kullanmayı çok severim.
    http://kelebekkizim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler...Size cevap veremememizin sebebi derslerimizin yoğunluğu oldu bizim yazımızı okumanız bizi çok mutlu etti

    YanıtlaSil